Logo

Krydrede cookies med solsikkekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydrede cookies med solsikkekerner


Skønne kager til børn og barnlige sjæle udelad ingefæren, hvis nogen er "kræsne". Vær forberedt på at bage flere omgange af dette vidunder (16 stk)


175 g hvedemel

1 knivspids salt

1 tsk bagepulver

1 tsk stødt kanel

½ tsk stødt allehånde

125g smør

200 g sukker

1-2 cm frisk ingefær

3 spsk solsikkekerner

100 g mørk chokolade (hakket)

1 æg

*

 

Tænd ovnen på 175 °C.

Bland de tørre ingredienser i en foodprocessor.

Tilsæt det kolde smør og kør til det er smuldret ud i melet.

Tilsæt sukker, 1 tsk fintrevet ingefær, solsikkekerner og chokolade.

Saml hurtigt dejen med et sammenpisket æg.

Del dejen i 16 portioner og tril dem til kugler.

 

Sæt dem på bagepapir på to bageplader med et par cm's afstand mellem hver kage, da dejen flyder ud under bagningen.

Tryk hver kugle let med et par fingre.

Bag kagerne i ca. 15 min.

Lad dem køle af på pladen i 5 min., til de er faste og kan flyttes over på en rist.

Opbevar de afkølede kager i en lufttæt dåse.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her