Har du lækkersultne
gæster på trapperne, så bag en hurtig roulade.
Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 6-8 min. Fryse-egnet. (ca. 10 skiver)
#
125 g blødt smør
125 g sukker
3 æg
1 tsk bagepulver
150 g hvedemel
3 spsk fløde
Fyld: 2 dl
hindbærmarmelade
*
Tænd ovnen på 225 °C.
Rør smør og sukker
godt sammen og rør æggene i et ad gangen.
Bland bagepulver i
melet og rør det i dejen sammen med fløden.
Smør dejen ud på en
bageplade med bagepapir.
Bag rouladebunden
midt i ovnen i 6-8 min.
Vend den varme
rouladebund over på et stykke bagepapir drysset med sukker.
Træk bagepapiret
forsigtigt af.
Fordel marmeladen i
et jævnt lag på bunden, mens den endnu er varm.
Rul sammen til en
roulade på den lange led, mens den støttes af papiret.
Server den
færdigbagte hindbærroulade med friske hindbær.
TIPS: Hvis det er
svært at trække bage papiret af rouladebunden, så læg et fugtigt viskestykke
over papiret i 1-2 min.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin