Logo

Klassisk hindbærroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Klassisk hindbærroulade

 

Har du lækkersultne gæster på trapperne, så bag en hurtig roulade.

Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 6-8 min. Fryse-egnet. (ca. 10 skiver)

 

#

125 g blødt smør

125 g sukker

3 æg

1 tsk bagepulver

150 g hvedemel

3 spsk fløde

Fyld: 2 dl hindbærmarmelade

*

 

Tænd ovnen på 225 °C.

 

Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i et ad gangen.

Bland bagepulver i melet og rør det i dejen sammen med fløden.

 

Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir.

Bag rouladebunden midt i ovnen i 6-8 min.

 

Vend den varme rouladebund over på et stykke bagepapir drysset med sukker.

Træk bagepapiret forsigtigt af.

 

Fordel marmeladen i et jævnt lag på bunden, mens den endnu er varm.

Rul sammen til en roulade på den lange led, mens den støttes af papiret.

Server den færdigbagte hindbærroulade med friske hindbær.

 

TIPS: Hvis det er svært at trække bage papiret af rouladebunden, så læg et fugtigt viskestykke over papiret i 1-2 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her