2,5 dl mælk
50 g gær
50 g sukker
½ tsk salt
100 g margarine
700-750 g hvedemel
Remonce:
100 g farin
100 g margarine
4 tsk kanel
Gæren udrøres i den lunede mælk.
Sukker tilsættes. Hvedemel og salt blandes og tilsættes gradvist sammen med margarinen.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt
klæde over i 25 min.
Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade.
Fyldet blandes og smøres ud på ⅔ af dejen.
Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.
Pølsen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der lægges på bagepladen,
beklædt med bagepapir.
Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min.
Bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.