Logo

Kanelsnegle uden æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 dl mælk
50 g gær
50 g sukker
½ tsk salt
100 g margarine
700-750 g hvedemel

Remonce:
100 g farin
100 g margarine
4 tsk kanel

Gæren udrøres i den lunede mælk.
Sukker tilsættes. Hvedemel og salt blandes og tilsættes gradvist sammen med margarinen.
Dejen æltes godt og stilles til hævning et lunt sted med et fugtigt
klæde over i 25 min.
Dejen slåes ned og rulles ud på en melet bordplade.
Fyldet blandes og smøres ud på ⅔ af dejen.
Dejen rulles sammen til en pølse, således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld.
Pølsen skæres i ca. 2 cm. tykke skiver, der lægges på bagepladen,
beklædt med bagepapir.
Lad sneglene efterhæve lunt i 15 min.
Bages nederst i ovnen ved 200°C i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her