Logo

Kanelsnegle med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g hvedemel
1 dl sukker
½ tsk salt
2 tsk stødt kardemomme
75 g blødt smør
25 g gær
2 ½ dl sødmælk
100 g blødt smør
1 dl sukker
2 spsk stødt kanel
æg til pensling før bagning
glasur af 150 g flormelis
1 spsk cacao
1 spsk kogende vand eller lidt mere
 
Bland hvedemel, sukker, salt og kardemomme i æltefadet.
Lun sødmælken til lillefingervarm.
Smuldr gæren ud i melet sammen med smørret, hæld mælken over og ælt så godt og grundigt, til dejen er glat og smidig, ca. 10 min. ved håndkraft.
Lad den hæve til dobbelt størrelse i skålen i ca. 30 min.
Slå dejen ned og lad den hvile, mens du laver fyldet, hvor det hele blandes sammen til en jævn gang kanelsmør.
Dejen udrulles til et rektangel på 25 x 30 cm og fyldet smøres på.
Dejen rulles som til roulade og den skæres i skiver, der lægges som snegle på bagepapirbeklædt plade.
Efterhæver 30 min.
Pensles med æg og bages ved 225° 10-12 min. og afkøles på rist, før de
overtrækkes med chokoladeglasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her