Nyd sommerens friske ærter rå en i en dejlig salat en slags
sommer-coleslaw. Perfekt tilbehør til frikadeller eller et stykke grillstegt
fisk eller kød.
Arbejdstid: 20 min. Trækketid: 30 min. Ikke fryse-egnet.
(2-4 personer)
500 g friske ærter
1 lille spidskål
2-3 spsk hakket persille
Dressing:
1 dl cremefraiche eller syrnet fløde
1 spsk citronsaft
1 spsk eddike
1 spsk sukker
salt og peber
*
Start med dressingen:
Pisk cremefraiche sammen med de øvrige ingredienser og smag
til med salt og peber.
Bælg ærterne.
Del kålen i kvarte, skær stokken ud og snit kålen meget fint.
Vend kålen i dressingen og tilsæt ærter og hakket persille.
Lad salaten trække min. 30 min. før servering.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin