Logo

Spidskål bagt i gløder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

At bage grønsager i gløder fra kullene giver en skøn smag, og ikke mindst duften, når man pakker de små foliepakker op, er helt vidunderlig.
Grønsagerne i denne opskrift kan sagtens erstattes af andre, fx aubergine og tomat, courgetter og bladbeder - ja, også kartofler er gode på denne måde.

# Ingredienser 
1 spidskål
8 små gulerødder
4 kviste rosmarin (kan erstattes af timian eller estragon)
4 spsk extra jomfruolivenolie
Salt
Alufolie

* Tilberedning 
Skær kålen i kvarte på langs.
Skrub gulerødderne og skær dem i halve ligeledes på langs.
Fordel kål og gulerødder på 4 stykker alufolie.
Kom rosmarinblade fra 1 kvist ved, dryp olivenolie over og drys med salt.
Luk alufolien godt omkring grønsagerne, læg pakkerne ned til kullene og 

bag dem i ca 20 minutter, til kålen er mør.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 2.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her