Logo

Smørdampet hvidkål med tomat - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 5-10 min. - alm. gryde: 20 min.

# Ingredienser

1 hoved hvidkål, snittet
50 g smør/margarine
1 ds flåede tomater, hakkede
salt, peber
1 bdt persille, hakket

* Tilberedning

Del kålhovedet i 4 dele, fjern stokken og snit kålen.
Smelt fedtstoffet i gryden.
Tilsæt kål, tomater, salt og peber. 
Gryden kan godt fyldes op, da kålen hurtigt falder sammen.
Trykkog 5-10 minutter - afkøl hurtigt.
Server kålen drysset med hakket persille.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her