Her har vi formet
bøffer af revet selleri blandet med æg og krydderier. Du kan også skære
skrællet selleri i 1 cm tykke skiver, panere dem i æg og rasp og stege dem som
bøffer. De er gode til en vegetarisk burger.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryseegnet.
#
250 g knoldselleri
(skrællet)
1-2 spsk revet ost
3 spsk rasp
frisk basilikum
1 æg
salt og peber
1 spsk olie
Tilbehør: pasta og
en god tomatsauce
*
Riv sellerien groft
og bland den med revet ost, rasp og hakket basilikum.
Tilsæt sammenpisket
æg, salt og peber og rør farsen godt igennem.
Form den til 2
bøffer og steg dem på en pande med olie 4-5 min. på hver side.
Server med friskkogt
pasta og en god tomatsauce (evt. færdigkøbt).
TIPS: Lav evt bøfferne
mindre og brug dem som tilbehør. De er gode til en vegetarisk burger.
madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin