1 fransk kylling
1 bdt persille
25 g hvedemel
25 g smør
250 g champignon
250 g perleløg
1 fed hvidløg
1 kvist timian
1 dl piskefløde
olivenolie
salt og peber
Kyllingen deles i lår og bryst og sautéres let i en gryde med olivenolie. Der drysses med hvedemel, og så tilsættes finthakkede hvidløg og timiankvist. Sautér videre i et par minutter og hæld derefter vand ved, så det står ¼ op om kødet.
Læg låg på og lad det simre en halv times tid, til kødet er mørt.
Tag kyllingestykkerne op og tilsæt fløden og lad det snurre til saucen har fået den rette konsistens.
Sigt derefter saucen, drys persillen i og smag til med salt og peber.
Perleløg og champignon renses og ristes på panden.
Læg kyllingestykkerne i et fad, hæld saucen over og pynt med perleløg og champignon på toppen.