Logo

Saltimbocca i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltimbocca i airfryer 

 
Oversat bogstaveligt betyder 'saltimbocca' 'hop i munden' - og det er præcis, hvad den lækre prosciutto og kyllingekombination gør i denne ret! Plus, du laver det hele i airfryeren... hvad kunne være nemmere?
5 min forberedelse. 12 min kogetid. 2 portioner

 
# Ingredienser
2 små kyllingebrystfileter
4 friske salvieblade
4 skiver prosciutto
1 bundt grønne asparges
olie, til at dryppe

 
Til servering:
citronbåde
købt hollandaise sauce

 
* Tilberedning
Top hvert kyllingestykke med 2 salvieblade, og
pak derefter med prosciutto-skiverne for at sikre bladene.
Læg stykkerne med samlingen nedad i airfryeren.
Spray med olie. Kog ved 180 °C i 8 min.

 
Kom også aspargesene i airfryeren og sprøjt med olie.
Kog i 4 min eller indtil kyllingen er gennemstegt.

 
Læg kylling og asparges på tallerkener.
Dryp med olie og server med citronbåde og sauce.

 
Tips:
For den fulde italienske oplevelse, skift hollandaise ud med pesto.
Kom ekstra salvieblade i airfryeren samtidig med aspargesene og
sprøjt med olie.
Server disse sprøde blade sammen med kyllingen for ekstra knas.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her