Inviter bedsteforældrene på frokost, og server en altid
lækker italiener – saltimbocca alla romana. Tynde skiver kalvekød rullet ...
Tilberedningstid: 30
minutter Koge/stegetid: 15 minutter. Ikke fryseegnet. 1 person
#
150 g aubergine
120 g meget tynde
skiver kalveschnitzel
3 spsk hakkede
krydderurter, fx persille, estragon, løvstikke
1 æggehvide
15 g rasp
salt og peber
5 g fedtstof
150 g grønne
asparges
5 g citronolie
2 tsk lys balsamico
frisk estragon
(eller anden krydderurt)
*
Skær auberginen i
tynde skiver på langs og grill dem på en grillpande, til de er bløde.
Læg kalvekødet fladt
ud på et spækbræt.
Læg hakkede urter på
og dernæst en skive stegt aubergine.
Fortsæt, til du har
brugt alt kød, aubergine og krydderurter.
Pres godt sammen og
vend i æggehvide og rasp, der er krydret med salt og peber.
Steg i fedtstof på
en pande ved middelvarme ca. 15 minutter i alt, så kødet når at blive
gennemvarmt i midten.
Striml aspargesene
på et mandolinjern og vend dem med olie, balsamico, salt, peber og blade af
krydderurt.
Anret saltimbocca
med aspargessalaten og pynt med krydderurt.
Tip: Saltimbocca kan
også laves med tyndt skåret kylling eller kalkun.
Kalorier | | 325 kcal |
Protein | 349 | 42 ½ |
Kulhydrat | 189 | 22 ½ |
Fedt | 129 | 32 ½ |
Kostfibre | 69 | |
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin