Jordskok smager også godt rå i salater, og de er utroligt
nemme at dyrke.
(6 personer)
# Ingredienser
2½ kg jordskokker
2 fed hvidløg
smør
* Tilberedning
Jordskokkerne skylles og skrubbes med en hård børste (fx
neglebørste).
Skræl dem, skær dem og hvidløg i skiver.
Kom hvidløgsskiverne og jordskokskiverne på panden og vendes
grundigt mellem hinanden.
Steg dem i masser af smør ved middelhøj varme indtil de
begynder at blive brune.
Så drysses de med groft havsalt, og giv dem lidt mere varme.
Steg dem kun, til de begynder at tage farve, men stadigvæk er sprøde
De er perfekte som tilbehør til de fleste retter.
Tips: Det er vigtigt at de ligger i et enkelt lag på
panden og man lader være med at pille for meget ved dem undervejs, for så
bliver de til en smattet masse i stedet for fine stegte sprøde skiver.