Nye gulerødder bør nydes med ganske lidt tilberedning og
krydderier. Se hvordan her på madABC.dk - bedst og flest opskrifter
2-4 personer. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 7 min.
#
1 bundt nye gulerødder
¼ liter kogende vand
3-5 sorte peberkorn
1 tsk groft salt
1 spsk olie
½ citron
1 lille bundt persille
*
Vask eller skrub gulerødderne, og læg dem i et lag i en
bredbundet gryde.
Hæld kogende vand ved, og tilsæt peberkorn, salt og olie.
Damp dem under låg i 3-5 min. (efter tykkelse) til de er
møre, men sprøde.
Dryp de dampede gulerødder med citronsaft, og drys med
hakket persille.
Server straks eller afkøl dem, og server dem som salat med
drys af fintsnittede radiser og sorte oliven.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin