Logo

Fyldte tomater med ærter eller rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldte tomater med ærter eller rejer

 
Den lette og friske model eller den fine og eksklusive model - vælg selv...
Til 4 personer. Tilberedningstid: 10 min.
#
4 store tomater
salt
125 g optøede ærter, frosne eller friskkogte
1 dl cremefraiche
2 tsk friskreven peberrod
*

1. Skær et låg af tomaterne og skrab kød og kerner ud med en teske.
Drys tomaterne med salt og stil dem med bunden i vejret på et stykke køkkenrulle.

 
2. Rør cremefraichen med peberrod og vend ærterne i.
Fordel blandingen i tomaterne.

 
3. Hvis tomaterne ikke skal serveres straks, skal de stilles koldt.

 
4. Til den fine model sættes en kæmpereje ned i hver tomat og en tot dild.
Passer rigtig godt til fx kold kogt laks.

 
Fyldte tomater med ærter eller rejer

 

Tips: se også opskrifter på bagte tomater:


Bagte tomater med flødeost og sennep


Bagte tomater med oksekødsfyld




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her