Logo

Brunkål med flæsk 2 - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Trykkoger: 10-15 min. - alm. gryde: 1 ½ time.

# Ingredienser

½-1 sukker
50 g smør/margarine
1 hoved (1½ kg) hvidkål, fintsnittet
¾ kg stribet flæsk, fersk eller saltet, i skiver
1-2 dl vand

* Tilberedning

Smelt sukkeret i gryden, tilsæt fedtstoffet.
Brun hvidkålen heri.
Bland flæskeskiverne med kålen og tilsæt vand.
Trykkog 10-15 minutter - afkøl hurtigt.
Server rugbrød og evt. sennep til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her