Logo

Blomkålssauté med Amchoor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blomkålssauté med Amchoor


Her er en spændende opskrift på indisk inspireret blomkålssauté, der for eksempel kan bruges som garniture til fisk eller lam. Retten laves med amchoor; et asiatisk krydderi lavet på umodne mango. 

4 personer

# Ingredienser
1 blomkål
2 tsk kommen 
2 store kartofler
2 tsk piement d'Espelette
½ tsk gurkemeje
2 tsk stødt koriander
2 tsk amchoor
2 spsk sort sesam
4 spsk olivenolie


* Fremstilling
Skær blomkålen i små buketter og skær kartoflerne i tern. 

Sauter kommen i olie og tilsæt kartoffeltern, blomkålsstykker og salt. 

Lad det simre langsomt i 5 minutter. 

Tilsæt koriander, piement d'Espelette, gurkemeje og amchoor, og lad det simre ved svag varme under låg i yderligere 15 minutter. 

Tilsæt evt. lidt vand, så krydderierne ikke brænder på.
Serveres med et drys af ristet sort sésam som garniture til fx fisk eller lam. 





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1285131-01-2020 14:47:45 madABC.dk
Hej Freja og tak for kommentaren. Carvi er det internationale navn for kommen. Vi har rettet opskriften så der står kommen.
1284224-01-2020 10:18:04 Freja
Hej, Hvad er Carvi? Og er der et krydderi, der kan erstatte piement d´Espelette? Mvh Freja

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her