Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
300 g cherrytomater
1 bundt purløg
4 spsk minimælk
4 æg
salt og peber
1 spsk olie
200 g kartofler
* Tilberedning
Skær kartoflerne i halve og rist dem på en slip-let pande i
olie.
Krydr let med salt og peber.
Pisk æggene med mælk, salt og peber.
Vær opmærksom på, at kartoflerne har fået deres del af salt
og peber.
Når kartoflerne er gyldne, på begge sider, hældes æggemassen
ved.
Steg æggekagen stabil, og stil panden i ovnen ved 200 °C,
indtil den er stabil på oversiden også.
Klip purløg over æggekagen.
Og server halve tomater ved siden af.
Tips:
Vil du have en
endnu bedre æggekage, så brug 100 g bacon, skåret i mindre stykker.
Steg baconen sprød ved middelvarme på den pande, der skal
bruges til æggekagen.
Tag baconen af og sæt til side på et stykke køkkenrulle.
Tilsæt et par tomater i tynde skiver inden du kommer
æggekagen i ovnen - du bringes i ekstase.
Energi/pers: 178 kcal. Protein 4.5 g. Kulhydrater 6.6 g. Fedt
4.9 g. Fedtenergi 50 %.