Krebsehalerne
ophøjer denne æggekage til en lille luksus som du kan bruge som aftensmad eller hovedret til en lækker menu.
Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet (2 personer. Er du alene så halver
portionen. . Er du alene så halver portionen.)
# Ingredienser til :
300 g kogte
kartofler (terninger)
1 fed hvidløg
(finthakket)
1 bdt forårsløg
(fintsnittet)
1 spsk olie
4-5 æg
1 bæger krebsehaler
(170 g drænet vægt)
1 bdt dild
salt og peber
Tilbehør: brød og
salat
*
Sådan laves Æggekage
med krebsehaler:
Steg kartofler,
hvidløg og halvdelen af forårsløgene på en pande med olie i 5 min.
Krydr med salt og
peber.
Pisk æggene sammen
med salt og peber og hæld dem på panden.
Vend rundt, så æg og
fyld er ligeligt fordelt og bag æggekagen ved middel varme i ca. 10 min.
Vend de afdryppede
krebsehaler sammen med resten af forårsløgene og fintsnittet dild.
Krydr med salt og
peber.
Læg dem på den
færdige æggekage.
Server straks med
brød og en grøn salat til.
Erstat evt. krebsehalerne
med pillede rejer.
----------ooo OÔO ooo -----------