Nyd den lækre
pastasalat med masser af fyld til frokost eller som tilbehør.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min.
#
1 dåse kidney beans
100 g kort pasta
250 g broccoli
75 soltørrede
tomater i olie
2 forårsløg eller ½
rødløg
10 sorte oliven
Dressing:
2 spsk rødvinseddike
eller balsamico
1 tsk tomatpuré
2 spsk olie
½ tsk tørret
basilikum
½ tsk tørret oregano
salt og peber
*
Hæld bønnerne i en
sigte, og skyl dem med koldt vand.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning.
Hæld pastaen i en
sigte, og skyl den med koldt vand.
Del broccolien i små
buketter, og blancher dem i kogende, letsaltet vand.
Læg dem i iskoldt
vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
Læg de soltørrede
tomater til afdrypning på et stykke køkkenrulle, og snit dem i strimler.
Pisk dressingen
sammen, og vend bønner, pasta, broccoli og soltørrede tomater i.
Smag til med salt og
peber, og anret i en skål.
Drys med fintsnittet
forårsløg eller rødløg samt oliven.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin