Logo

Spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spinat

 

Spinat er en bladgrøntsag, der indeholder oxalsyre, der binder calcium og derved hæmmer kroppens calciumoptagelse, hvis den indtages i store mængder.

Spinat indeholder mange mineraler og har et højt indhold af A og C-vitamin.

 

Kan man gemme spinatretter?
Hvis du har en rest af en ret med spinat, skal den hurtig i køleskabet. Gem retten højst 1-2 dage efter at den er tilberedt. Spinat indeholder meget nitrat som kan omdannes til det skadelige nitrit. Omdannelsen af nitrat til nitrit sker langsommere ved lav temperatur, derfor er det vigtigt at sætte maden hurtig i køleskabet. En rest med spinat du vil gemme, skal være en gennemkogt rest ellers skal den kasseres. En gemt rest af en spinatret kan genopvarmes, hvis bare ovenstående forholdsregler er overholdt.

 

• Obs! Børn under 4 år bør ikke spise rester af spinatretter eller genopvarmet spinat.

 

I sæson

April til Oktober

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her