Logo

Varm kartoffelsalat i urtebouillon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g nye kartofler
1 agurk
1 bdt radiser
2 ½ dl urtebouillon
75 g smør
1 spsk eddike
1 spsk sukker
1 bdt purløg

Kartoflerne koges, pilles og skæres i skiver.
Agurken skrælles og flækkes, og kernerne tages ud.
Den skæres i skiver.
Radiserne renses, skylles og skæres i skiver.
Bouillonen koges ind med halvdelen af smørret.
Eddike og sukker piskes i, og resten af smørret piskes i.
grønsagerne vendes i, lunes og smages til med salt og peber.
Der drysses fintskåret purløg over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her