Logo

Varm kartoffelsalat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg faste kartofler (fx asparges)
75 g bacon i små tern
1 løg i tern
3-4 spsk vineddike
¼ l bouillon
salt peber
1 bdt purløg
1 bdt persille
 
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Steg baconen sprød på en tør pande.
Kom løget på panden og svits det gyldent.
Tilsæt vineddike og bouillon og hold det varmt over svag varme.
Skær kartofler i skiver mens de er varme.
Kom dem i en skål og hæld dressingen over.
Smag til med salt og peber.
Pynt med purløg og persille.
 
Passer til fx letrøgede pølser, frikadeller 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her