Logo

Tabuleh

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g bulgur
1 agurk
3-4 tomater
bredbladet persille
olivenolie
salt
citronsaft.


Bulguren overhældes med kogende vand og trækker ca 5 min.
Røres løs med en gaffel og blandes med agurk og tomat i små tern. Bredblader persille efter smag hakkes groft og blandes i salaten.
En dressing laves af olie, citronsaft og salt og hældes over salaten.
Dæk med film og lad salaten trække i køleskab i ca 30 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her