Logo

Tabouleh-pyramider

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter spiret quiona
250 ml forårsløg
saft af 2 citroner
½ liter tætpakket bredbladet persille
125 ml agurk
125 ml tomater

Skyl quinoa’en, hak forårsløget, agurken, tomaterne og persillen fint. Kom alt i en skål og bland grundigt.
Stil det i køleskab og lad smagen sætte sig i en time eller to.
Når du er klar til at servere, hæld da blandingen ud på et fad og form det til en pyramide med dine hænder.
Det skulle gerne forblive pyramideformet!
Pynt med ekstra skiver citron og persille.
Spises med romainesalat som ruller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.878 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her