Logo

Ræddikesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g ræddike
200 g kålrabi
1 lille bæger cremefraiche 18%
1 tsk sennep
Saft fra 1 citron
1 spsk hakket citronmelisse

Rens grønsagerne og riv dem fint. Læg dem i saften fra en hel citron og lad dem trække lidt i saften, før de vendes i creme fraichen, der er smagt til med lidt sennep.
Drys citronmelisse eller persille over.
God til steg eller fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her