100 g hasselnøddekerner
1 løg
1 icebergsalat
1 agurk
2 bdt radiser
½ bladselleri
Dressing
4-5 spsk hvidvinseddike
1 æggeblomme
2 tsk middelstærk sennep
salt, friskkværnet peber
1 knsp. sukker
4 spsk valnøddeolie eller sesamolie
Hak nødderne groft og rist dem gyldne på en stegepande.
Pil løget og skær det i terninger.
Rør vineddike, æggeblomme, sennep, salt, peber og sukker sammen i en
stor skål.
Tilsæt løgterningerne og rør olien i lidt ad gangen.
Rør nødderne i dressingen og sæt det i køleskabet.
Skyl salaten, dryp den tør og snit den.
Rens radiserne og bladsellerien og skyl agurken.
Skær radiserne og agurken i strimler, snit bladsellerien.
Bland salat og grønsager med de marinerede nødder og smag til med salt
og peber.