4 blade husblas
3 kiwi
2 æg
2-3 spsk sukker
2-3 spsk æblemost eller citronsaft
2 dl piskefløde
Pynt: kiwi eller mandariner
Læg husblasen i blød i koldt vand i mindst 5 min. Skræl og mos kiwifrugterne med en gaffel eller findel dem på blender. man kan også halvere frugterne og skrabe frugtkødet ud med en teske.
Del æggene og pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukkeret. Tag den udblødte husblas op af vandet og smelt den i æblemost eller citronsaft. Tager kun et øjeblik.
Bland kiwifrugten og husblasen i æggeblandingen. Rør godt. Pisk fløde og æggehvider hver for sig.
Rør forsigtigt først flødeskummet og derpå æggehvideskummet i blandingen. Hæld fromagen i en skål, når den kan "bære" sig selv, dvs. lige før den er blevet helt stiv. Stil den i køleskabet.
Pynt med kiwi og eventuelt med mandarinfileter.