Logo

Ruccolasalat med cherrytomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Ruccolasalat
250 g cherrytomater (mindre kan bruges hvis dette ønskes)
½ blok fetaost
pinjekerner
rapsolie
 
Skyl salat og tomater grundigt.
Salaten kommes i en skål. Cherrytomaterne halveres og kommes i.
Fetaosten "rives" i med en gaffel.
Og pinjekernene tørristes på en stegepande, før de blandes i salaten.
Bland det hele forsigtigt, og slut af med at dryppe lidt rapsolie hen over.

 
Tips: Salaten smager også ganske udmærket med en olie tilført hvidløg, i
stedet for rapsolien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her