Logo

Rødbedesalat med æble, cornichon og vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De små, nye rødbeder er en delikatesse og smager forrygende i en salat. Gem og brug rødbedebladene i salaten. Til fire personer

½ kg små nye rødbeder + de friske, spæde rødbedeblade
1 dl finthakkede cornichoner
1 udkernet æble i tern
6-8 vagtelæg.
Sennepsdressing:
1 spsk grov dijonsennep
1 tsk lys vineddike
1 tsk fintskåret estragon
5 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber.

Kog rødbederne helt møre, gnid skallen af og skær dem i mindre stykker, der blandes med de øvrige ingredienser og den sammenpiskede dressing.
Kog vagtelæggene i 3-4 minutter, skyl dem under den kolde hane, pil og skær dem i halve og læg dem på salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her