Logo

Rødbedesalat med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 rødbeder
1 æble
½ rødløg

Dressing:
2 dl fromage frais eller cremefraiche 9%
1 spsk friskrevet peberrod
Salt
peber

Rødbederne skrubbes grundigt og koges i ca. 45 min., til de er møre.
Skrællen gnubbes af og rødbederne skæres i ca. 1x1 cm tern.
Skræl æblet, og skær det i 1x1 cm tern.
Skær løget i fine strimler.
Bland rødbeder, æbler og løg.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i rødbedeblandingen.
Lad gerne salaten trække en times tid.
Pynt evt. med friskreven peberrod og frisk rosmarin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her