Logo

Tysk kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En god kartoffelsalat behøver ikke at indeholde mayonnaise. Lav en kartoffelsalat blot med dejlige nye kartofler (med skræl), lidt friske krydderurter og en god vinaigrette.

 

1 kg kartofler, skrællede (hvis ikke det er nye kartofler) og skåret i ½ cm tykke skiver

salt

200 g bacon, skåret i små tern

1 løg, hakket

2 spsk æblecidereddike

2 tsk dijonsennep

2 tsk sukker friskkværnet sort peber

3 dl cremefraiche

2 spsk hakket persille

 

Læg kartoffelskiverne i en gryde med vand og salt i.

Bring gryden i kog, skru ned for varmen og lad kartoflerne småkoge til de er møre, men stadig faste.

Hæld vandet fra og læg kartoflerne i en stor skål.

Steg baconternene i en stegepande i ca. 10 minutter.

Tilsæt løg og steg videre til løgene er bløde.

Hæld fedtstoffet fra og hæld baconblandingen over kartoflerne.

Bland det godt.

Hæld eddike, sennep, sukker og lidt salt og peber i en skål.

Bland det godt.

Rør cremefraiche i og hæld det hele over kartoflerne.

Bland det godt og smag til med salt og peber.

Drys persille over kartoffelsalaten lige inden den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her