Logo

Marinade med karry, lime og citrongræs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Marinade med karry, lime og citrongræs

til marinering og pensling af kød, 2 dl

 

2 spsk olivenolie

1 spsk karry

revet skal og saft af 2 limefrugter

citrongræs, finthakket

1 dl olivenolie

 

Varm 2 spsk olivenolie op i en gryde på komfur eller grill.

Brænd karryen af i den varme olie.

Tag gryden fra varmen og tilsæt limesaft og -skal og den hakkede citrongræs. Tilsæt resten af oli­venolien og lad marinaden trække i 1 time.

Denne marinade er god til at pensle kød og fjer­kræ med, men også til at marinere kød og fjerkræ i over natten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her