½ lille salat hoved (krølsalat) i strimler
½ rød peber i tern
1 gulerod i tern
2 stængler bladselleri i tern
1 avocado i tern
100 g finthakket grønkål uden stokke ( brug en foodprossecor til at
hakke det fint som persille)
Dressing:
2 stængler bladselleri i tern
½-1 kop vand
2 spsk koldpresset mild oliven olie
1 spsk æblecider eddike
1 spsk umeboshi puré
1 spsk spidskommen
Jeg hørte engang en vegetar sige at man kunne bruge grønkål ligesom persille, ved at hakke det meget fint.
Der er altså tale om en slags fattigmands persille, men det virker.
Man renser grønkålen og river de grønne blade fra stilkene, og hakker bladene fint i foodprossecoren.
I denne salat bruges rigeligt med finthakket grønkål som giver en god bund.
Blend alle ingredienserne til dressingen og hæld den over salaten.
1-2 portioner afhængigt af om det er en hovedret eller tilbehør.