Den fyldige salat er et pragtfuldt måltid i sig selv, men du
kan også strække den til 4 personer. som en forret.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 15 min.
#
125 g Puy-linser (se Tips)
2 stilke bladselleri
2 gulerødder
150 g bacon
1-2 spsk vineddike
1 spsk olie
2-3 forårsløg
1 bundt frisk kørvel
2 æg
salt og peber
*
KOG linserne efter pakkens anvisning.
SKRÆL grønsagerne, og skær dem i små terninger.
SKÆR bacon i strimler, og rist dem gyldne i en gryde.
Tilsæt grønsagerne, og steg under omrøring til alt er mørt
ca. 8 min.
Tilsæt vineddike, og hæld det over i en skål.
VEND de afdryppede linser i salaten sammen med fintsnittede
forårsløg og hakket kørvel, og smag til med salt og peber.
KOG æggene 7-8 min., pil dem og skær dem i halve eller både.
Læg dem på salaten og server.
TIPS: Puy-linser skal ikke udblødes, og er derfor nemme at
bruge til hurtig hverdagsmad. Andre udblødte linser kan bruges.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin