200 g brune eller parboiled ris
½ l. bouillon eller suppe fra kyllingen
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 mellemstore tomater
400 g kogt kyllingekød
2 spsk olivenolie
1-2 spsk æbleeddike
1 tsk friskhakket timian
1 tsk friskhakket rosmarin
½ tsk mild paprika
lidt friskmalet peber
2 tsk friskhakket purløg
Risene koges i den skummede suppe fra kyllingen.
De afkøles de er kogt færdige.
Peberfrugterne rengøres og deles i kvarte på langs.
De blancheres i kogende med salt i 5 min.
Afkøles og skæres i tynde strimler på tværs.
Tomaterne flås og skæres i små både.
Kyllingekødet skæres i små firkanter.
Olivenolien, eddike, krydderurter, paprika og peber blandes i en skål.
Ris, kyllingekød og peberfrugter blandes forsigtigt i skålen med
dressing og pyntes med tomater og friskklippet purløg.