Logo

Frisésalat med gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille hoved frisésalat
150 g gorgonzola eller fetaost i tern
et nip salt
2 spsk æblecidereddike
2 spsk vand eller 2 spsk grønsagsbouillin
1 tsk sennep
2 spsk valnøddeolie
salt, peber
1 nip sukker
25 g valnøddekerner

Skyl salaten grundigt, lad den løbe godt af i et dørslag eller slyng den tør. Del store blade i mindre stykker. Skær osten i små tern.
Rør saltet sammen med æblecidereddike og grønsagsbouillon. Rør derefter senneppen i. Hæld olien i en tynd stråle, men der piskes kraftigt. Psik, til konsistensen er cremet. Smag til med salt, peber og sukker.
Hold fire hele valnøddekerner tilbage og hak resten groft. Rist hele og hakkede nødder på en tør teflonpande. Vend osteternene i salaten, hæld dressingen over og vend salaten et par gange. Anret salaten i 4 portionsskåle, drys de hakkede nødder over og top med en hel nød på hver portion. Servér straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her