Marinade:
2 spsk olivenolie
2 spsk limesaft
½-1 lille rød chili
1-2 fedknust hvidløg
salt og peber
300 g kalkunkød i tern
1 spsk olie
10 g smør
evt. 5 kryddernelliker
1 bdt forårsløg
2 gule peberfrugter
450 g tomater
1 avocado
2 ds red kidney beans
100 g jalapeno peber i skiver
1 dl hakket oregano, korinder eller persille
8 hvede tortillas
Marinaden piskes sammen af olie, limesaft, finthakket chili og hvidløg i en stor skål.
Marinaden smages til med salt og peber.
Olie og smør brunes på en pande, evt. med kryddernelliker.
Kødet tilsættes, krydres med salt og peber og steges i 7-8 min.
Kødet tages op og kommes i marinaden.
Forårsløg snittets fint. Peberfrugter kæres i strimler. Tomater skæres i både.
Avocadoen halveres, stenen fjernes, avokadokødet skæres fri af skallen og skæres i små tern.
Bønnerne hældes i en sigte og dryppes af.
Grønsager, jalapeno peber og bønner kommes i skålen med kødet og vendes godt sammen.
Salaten smages til med salt og peber.
Bønnesalaten drysses med hakket oregano.
Tortillaerne varmes og fyldes med bønnesalat efter anvisning på emballagen.