Nyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og
kan varieres på utallige måder.
Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 20 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
# Ingredienser til Bulgursalat med
spinat, ribs og kylling:
125 g grov bulgur
1 tsk fintrevet citronskal (økologisk)
½ tsk salt
2 stk kyllingebryst
peber og karry
½ spsk olie
250 g frisk spinat
1 lille rødløg
100 g friske ribs
Dressing:
1 spsk citronsaft
2 spsk olie
1 tsk ahornsirup, muscovadosirup eller honning
salt og peber
*
Sådan laves Bulgursalat
med spinat, ribs og kylling:
Bland bulgur, fintrevet citronskal, salt og 2½ dl vand i en
gryde.
Giv det et opkog, tag gryden af varmen og lad det trække
under låg 15 min.
Krydr kyllingekødet med salt og peber og lidt karry.
Steg dem på en grillpande eller stegepande smurt med olie
7-8 min. på hver side.
Skyl spinaten grundigt, slyng den tør og læg den i en stor
skål.
Vend den lune bulgur i spinaten og tilsæt dressingen.
Pil rødløget, halver det og skær det i papirtynde skiver.
Vend rødløg og ribs i salaten og anret på tallerkener med
stegt kylling skåret i skiver.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------