Logo

Amerikansk kyllingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(frokost)

 

1 stegt kylling
6-8 skiver bacon
1 salathoved eller ½ icebergsalat
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 ds løse majs (ca. 350 g )
1 glas champignon i skiver (eller 200 g friske)
1-2 julesalat
 
Dressing:
1 spsk rød vineddike
3 spsk olie
salt, peber
hvidløg
 
Halver baconskiverne, rul dem sammen og hold med tandstikkere.
Steg baconrullerne på en tør pande.
Lad dem svale af på et stykke køkkenrulle.
Striml salat og peberfrugter - husk at fjerne kernerne.
Skær kyllingen i ensartede stykker.
Hæld majs og champignon i en sigte for at dryppe af.
Bland salatingredienserne i en salatskål og pynt med bladene fra julesalaten.
Bland dressingen og hæld den over salaten et par minutter før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her