Logo

Græsk spinattærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. fillo-dejplader
600 g hakket spinat
150 g revet emmentaler e.l.
175 g porrer el. forårsløg
1 æg

Porrerne svitses kort, spinaten tilsættes så den kan tø, hvis den er frossen. Hvis den er frisk skal den nærmest kun vendes i. Dejpladerne lægges i springform eller tærteform og pensles med æg imellem lagene for at ”lime” dem sammen. Osten blandes i de svitsede grønsager og 1 æg tilsættes. Blandingen fordeles i formen og tærten dækkes af de sidste dejplader, så den bliver helt lukket. Tærten bages i ovnen ved 200ºC til den er gylden.

Tips: Det kan anbefales at spise denne ret på "græsk", hvilket vil sige at servere en masse retter samtidig (tzatziki, lammekoteletter, salat, farserede tomater og peberfrugt, bagt feta m.m.m.), og nærmest spise det som en del af en buffet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her