500 gram røget hjort ( rå, då eller kronhjort )
5 løg
1 bdt gulerødder
250 gram champion
5 fed hvidløg
¼ pastinak
2 ½ dl kaffefløde
1 l bouillon af vildt
1 glas rødvin
smør til stegning
jævning
Kødet skæres i tern 2X2 cm.
Løg, pastinak og hvidløg skæres i små tern og brunes i smørret.
Kødet hældes op i gryden og det hele varmes op.
Rødvinen hældes i gryden og det koges lidt ind.
Champinon skæres i kvarter og dumpes osgså i gryden.
Gulerødder skrælles, skæres i skiver og hældes i gryden.
Bouillon hældes over og det sskal småsimre i en times tid.
Smages til med salt og peber.
Fløden hældes i og det hele gives et opkog og der jævnes hvis det er
nødvendigt.
Tips: der serveres kartofler eller ris til eller måske en god hjemmelavet
kartoffelmos.