400 g tørret pasta
2 dåser tun i vand (á ca. 185 g )
25 g smør
2 tsk karry
5 finthakkede løg
3 fed knust hvidløg
1 dl hakket kapers
2 dl vand
1 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g ost (fintrevet)
purløg (til pynt)
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld tunen til afdrypning i en sigte.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, uden at det bruner.
Tilsæt karry og lad det bruse af.
Svits løg og hvidløg i ca. 1 minut.
Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2
minutter. Smag saucen til.
Ved servering:
Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål, og server
osten i en skål ved siden af.
Pynt med fintklippet frisk purløg.
Server straks.