Logo

Varm tunsauce med pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g tørret pasta
2 dåser tun i vand (á ca. 185 g )
25 g smør
2 tsk karry
5 finthakkede løg
3 fed knust hvidløg
1 dl hakket kapers
2 dl vand
1 dl piskefløde
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g ost (fintrevet)
purløg (til pynt)

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hæld tunen til afdrypning i en sigte.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, uden at det bruner.
Tilsæt karry og lad det bruse af.
Svits løg og hvidløg i ca. 1 minut.
Tilsæt tunen og de øvrige ingredienser.
Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 2
minutter. Smag saucen til.
Ved servering:
Læg tunsaucen lagvis med friskkogt pasta i en varm skål, og server
osten i en skål ved siden af.
Pynt med fintklippet frisk purløg.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her