½ l hønsebouillon
12 safrantråde
100 g couscous
2 spsk pinjekerner, ristede, og hakkede
5 spsk frisk, bredbladet persille, hakket
2 tsk tørret oregano
2 tsk klaret smør
2 spsk olivenolie
2 tsk paprika, edelsüss
½ tsk stødt spidskommen
2 løg
4 grydeklare vagtler salt og peber
4 spsk frisk koriander, hakket
4 spsk smør
Bring 2 ½ dl hønsebouillon i kog sammen med 4 safrantråde, rør couscoussen i, og lad det trække under låg i ca. 5 min på en slukket kogeplade.
Rør 1 spsk pinjekerner, 2 spsk persille, oregano og klaret smør i.
Krydr med salt efter smag.
Rør olivenolien sammen med resten af safrantrådene, paprika og spidskommen.
Pil, og hak løgene.
Gnid vagtlerne med denne blanding.
Gnid dem indvendig med salt og peber og fyld dem med couscousblandingen.
Anbring vagtlerne ved siden af hinanden i en tagine.
Læg resten af persille, løg og koriander rundt om, og hæld resten af hønsebouillonen ved.
Lad vagtlerne simre under låg i ca. 30 min.
Tag dem så op af taginen.
Varm smørret op, og steg vagtlerne sprøde heri.
Bring saucen i kog, og rør resten af pinjekernerne i.
Anret vagtlerne, og server saucen til.