Logo

Vagtler med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 vagtler
100 g spæk i tynde skiver
50 g smør
1 lille løg
12 fed hvidløg
250 g champignon
2 tomater 
1 glas cognac
½ dl bouillon
2 dl crème fraiche
8-10 sorte oliven
 
Drys lidt salt og peber på spækskiverne og bind dem om vagtlerne med den krydrede side indad.
Svits finthakket løg og knust hvidløg i smør, læg fuglene i og brun dem let på alle sider.
Tilsæt rensede champignon, kvarte flåede tomater og hakket persille.
Hæld cognac og bouillon ved, læg låg over og lad vagtlerne snurre møre for svagt blus. Stegetid: 10-15 min.
Tag dem op på et fad og hold dem varme.
Kog skyen op med cremefraiche og smag til med citronsaft og krydderier.
Hæld saucen over vagtlerne og læg oliven i fadet.
Serveres med sprød flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her