Logo

Vagtler med timian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stegeklare vagtler
8 skiver bacon
2 tsk salt
2 tsk peber
olivenolie
100 g smør
2 spsk timianblade
3 spsk vermouth
 
Rør smørret med salt, peber, det meste af timian og fordel dette i
vagtlerne, som ombindes med baconen og lægges i et ovnfast fad.
Olivenolie dryppes over fuglene og det sidste timian.
Steges i en 200°C varm ovn, i 10 min.
Tag fadet ud hæld vermouthen over og sæt fadet i ovnen igen i 10 min.
Serveres med tomatsalat og græske kartofler eller kartoffelgratin og
grønne bønner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her