Logo

Torskefilet i tomatflødesauce med rejer, fetaost og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
hvidløg - efter smag
10 tomater
2 dåser flåede tomater
1 bæger fetaost
evt. fløde
salt, peber, paprika
150 g rejer
3-4 fileter af torsk eller sej (eller lignende)
 
Løgene snittes og svitses i en gryde sammen med hvidløg og paprika. Tomaterne skæres i stykker og tilsættes sammen med de flåede tomater. Krydderierne tilsættes.
Lad det stå og simre i ca. 30 min.
Tilsæt evt. lidt bouillonvand og evt. fløde.
Ti minutter før servering tilsættes rejer, fetaost og torskestykkerne.
Serveres med frisk pasta - gerne spinatpasta, en lækker salat og hvidløgsflûte.


En dejlig hvidvin sætter prikken over i´et.
 
Tips: Kan bruges både som forret og hovedret. Kan også laves uden feta,
eller uden rejer eller uden fisk. Serveres med frisk pasta eller ris. 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.756 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her