600 g torskefilet
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk hvedemel
8 dl mælk
250 g champignon
revet citronskal
salt
peber
2 spsk kapers
2 skiver hvidt brød
100 g emmentaler
smør
Sautér løg og hvidløg i smør. Det skal ikke tage farve. drys hvedemel over og rør rundt, tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring, og lad det koge igennem. Tilsæt champignon skåret i kvarte, og lad disse koge med et par minutter. Smag til med citronskal, salt og peber, og tilsæt de skyllede kapers. Skær fiskefileterne i portionsstørrelser og fordel dem i et smurt, ovnfast fad. Hæld saucen over. Brødet smuldres og blendes sammen med den revne ost. Hæld dette over fiskeblandingen og dæk med tynde skiver af smør. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. en halv time (overfladen skal være gylden og sprød).
Servér med brød og salat.