Logo

Tomatsuppe med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsuppe med rodfrugter

Ostebrød:
6 skiver landbrød (ca. 240 g)
3 spsk dijonsennep
100 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
3 spsk fintklippet frisk purløg

400 g skinke- eller wokstrimler
1 liter Karolines Køkken tomatsuppe
2 dl vand
500 g frossen rodfrugtblanding
250 g frosne ekstrafine ærter
1 ½ tsk groft salt
Pynt: purløgsstrå

Ostebrød: Smør brødskiverne med sennep og fordel herpå ost og purløg.

Læg ostebrødene på en plade med bagepapir og gratiner dem midt i ovnen ca. 8 min. eller til osten er gylden.
 
Skær wokstrimlerne i mundrette bidder.

Bring imens tomatsuppe og vand i kog i en gryde.

Tilsæt frosne rodfrugter, ærter, wokstrimler og salt.

Bring atter suppen i kog og smag til.

Server tomatsuppen sammen med de varme ostebrød.
 
Tips: I stedet for dijonsennep kan man bruge sød, mild sennep.

Karoline's GratineringsOst kan fryses.
En rigtig hurtig ret der også smager godt med tynde strimler af  kalkun eller kylling. For ikke at tale om frisk fisk der damper med de sidste minutter.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her