Ostebrød:
6 skiver landbrød (ca. 240 g)
3 spsk dijonsennep
100 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
3 spsk fintklippet frisk purløg
400 g skinke- eller wokstrimler
1 liter Karolines Køkken tomatsuppe
2 dl vand
500 g frossen rodfrugtblanding
250 g frosne ekstrafine ærter
1 ½ tsk groft salt
Pynt: purløgsstrå
Ostebrød: Smør brødskiverne med sennep og fordel herpå ost og purløg.
Læg ostebrødene på en plade med bagepapir og gratiner dem midt i ovnen ca. 8 min. eller til osten er gylden.
Skær wokstrimlerne i mundrette bidder.
Bring imens tomatsuppe og vand i kog i en gryde.
Tilsæt frosne rodfrugter, ærter, wokstrimler og salt.
Bring atter suppen i kog og smag til.
Server tomatsuppen sammen med de varme ostebrød.
Tips: I stedet for dijonsennep kan man bruge sød, mild sennep.
Karoline's GratineringsOst kan fryses.
En rigtig hurtig ret der også smager godt med tynde strimler af kalkun eller kylling. For ikke at tale om frisk fisk der damper med de sidste minutter.
Ikke fryseegnet