400 g sauté skiver af svinefilet
180 g Mild ost 6% (10+) i skiver
85 g spegeskinke i halve skiver
12 friske salvieblade
12 tandstikkere
400 g tørret hvid pasta, fx tagliatelle
30 dl vand
1,5 spsk groft salt
25 g smør
200 g rødløg i både
400 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
0,5 tsk groft salt
friskkværnet peber
Bank sauté skiverne let med håndfladen.
Læg på hvert kødstykke en skive ost, en skive spegeskinke og øverst et salvieblad.
Fastgør salvien til spegeskinken med tandstikkerne.
Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Pastaen skal være mør, men ikke blød (al dente).
Tag 2 dl pastavand fra - og hæld derefter pastaen til afdrypning i et dørslag.
Lad imens ⅓ af smørret blive gyldent i en pande.
Steg halvdelen af sauté skiverne, med salviebladet opad, ved kraftig varme i ca. 1½ min. - de skal ikke vendes.
Tag kødet op og lad det hvile tildækket. Tør panden af.
Gentag med ⅓ smør og de sidste 6 sauté skiver.
Smelt resten af smørret i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og broccoli i ca. 5 min. Tilsæt de 2 dl pastavand, salt og peber.
Damp grønsagerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Smag til.
Ved serveringen: Anret sauté skiver med ost og skinke i et varmt fad sammen med grønsagerne. Server pastaen i en stor, varm skål.
Fryseegnet: Nej,