Italiensk tomatsuppe med tortellini. Med de små fyldte pastaer bliver suppen mere
mættende.
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til :
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg,
(finthakket)
15 g frisk ingefær
(finthakket)
1 rød chili
(finthakket)
1 spsk olie
1 dåse hakkede
tomater
4 dl grønsags- eller
hønse bouillon
125 g tørrede tortellini
(eller anden fyldt pasta)
salt og peber
Tilbehør: brød, hvidløgsflûte
*
Sådan laves Tomatsuppe
med tortellini:
Steg finthakket løg,
hvidløg, ingefær og chili bløde i en gryde med olie.
Tilsæt tomater og
bouillon og lad suppen simre 15-20 min.
Kog pastaen efter
pakkens anvisning og hæld den på en sigte.
Læg den afdryppede
pasta i suppen, smag til med salt og peber og server straks med brød til.
Tips: Har du ikke frisk
ingefær og chili, kan du erstatte med stødt ingefær og stødt chili eller chiliflager.
Prøv dig frem; det er små mængder, der skal bruges.
Variation:
Hvidløgsflûte: Snit flûte i skrå skiver, ikke helt igennem.
Rør 25-50 g
blødgjort smør med 1-2 fed knust hvidløg.
Smør et tyndt lag
smør på hver skive.
Sæt flûten på pladen
midt i ovnen ved 225 °C i 6-8 min.
Osteflûte: Tilberedes som hvidløgsflûte, blot røres 2-3 spsk reven parmesanost
i smørret i stedet for hvidløg.
----------ooo OÔO ooo -----------